دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

جزئیات جدیدی از سرنوشت صفی الدین | پهپاد‌های اسرائیلی مانع امدادگران

جزئیات جدیدی از سرنوشت صفی الدین | پهپاد‌های اسرائیلی مانع امدادگران یک منبع لبنانی جزئیات جدیدی را درباره سرنوشت رئیس شورای اجرایی حزب الله پس از حمله اخیر به منطقه المریجه فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 05
کد خبر: ۲۵۹۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع لبنانی در گفتگو با شبکه الجزیره با اشاره به اینکه ارتباط هاشم صفی الدین رئیس شورای اجرایی حزب الله با حزب الله قطع شده است، افزود: صفی الدین هنگامی که اسرائیل منطقه المریجه را هدف قرار داد در مقری زیر زمینی قرار داشت.

منبع مذکور بیان کرد: پهپاد‌های اسرائیلی از روز جمعه تیم‌های امدادی را هدف قرار می‌دهند و مانع از رسیدن به منطقه مورد نظر می‌شوند. رایزنی‌های بین المللی در جریان است تا به تیم‌های امدادی اجازه حضور در مکان حمله داده شود، اما اسرائیل به طرف‌های بین المللی اعلام کرده است که اجازه ورود تیم‌های نجات به محل حمله در منطقه المریجه را نمی‌دهد.

پیش از این نیز منابع صهیونیست مدعی شدند: برآورد‌ها حاکی از این است که صفی الدین در جریان حمله ترور شده یا پس از آن دچار خفگی شده است.

این منابع صهیونیست در روایتی دیگر اعلام کردند: برآورد‌ها درباره ترور صفی الدین هنوز شکننده است، زیرا اسرائیل شواهدی قطعی در این زمینه پیدا نکرده است.

از سوی دیگر شبکه الجدید لبنان گزارش داده بود: صلیب سرخ لبنان و نیرو‌های دفاع مدنی و امدادی از ارتش لبنان اجازه یافته اند که به المریجه، محلی که اواخر پنجشنبه و اوایل جمعه مورد هدف قرار گرفت، وارد شوند، اما رسیدن به محل مورد نظر به علت حملات پهپادی اسرائیل دشوار است.

برخی منابع امنیتی نیز به این شبکه لبنانی اعلام کرده بودند: حزب الله تاکنون خبری از سید هاشم صفی الدین رئیس شورای اجرایی حزب الله در دست ندارد و همه اطلاعات واصله درباره سرنوشت صفی الدین قابل اطمینان نیست، زیرا امکان دسترسی به محل هدف قرار گرفتن وجود ندارد.

این در حالی است که پیش از این کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد که هدف حمله اخیر این رژیم به ضاحیه سید هاشم صفی الدین بوده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار